Sunday, November 14, 2010,

arhh.. skolah da cuti. . best giwla.. aku sudah MERDEKA !!
gud bye (2010) . ni lha gmbr kwn2 yg membuad aku happy slalu  :)
 .
.hmm .cuti ?? apa yg aku nk buad. ? nk balik kmpung .....kg. pon x da
yg ad pon umh makteh aku.. tu la yg aku anggap mcm kmpong.

klu time cuti cam nih.. aku slalu g lepak ngn kwn2. itu la kerja harian aku.
mkn . tido. lepak.
satu kja ap pon aku x boley nk buad..
hmm terok betol aku.

keyh aku pon dah x tau nk cerita apa lagi..
ni aku main tembak ja..

 :) bye2


12:01 PM

Wednesday, November 10, 2010,

Seorang pelancong singgah di sebuah hotel pada tengah malam. Pelancong itu meminta pekerja hotel memberikannya sebuah bilik katil single.

Tiba-tiba pelancong itu terlihat seorang gadis cantik dan seksi di lobi hotel. Dia meminta diri dari pekerja hotel untuk bertemu gadis tersebut. Setelah beberapa minit, pelancong itu datang bersama gadis cantik dan seksi dalam dakapannya.

"Saya sungguh gembira bertemu isteri saya di sini," katanya kepada pekerja hotel. "Saya nak bilik katil queen size".

Keesokannya, pelancong tersebut pergi ke kuanter untuk membayar sewa hotelnya. Dia sunnguh terkejut kerana sewa hotel itu sebanyak RM3000. Dengan perasaan marah dia berteriak. "Baru 1 malam aku di sini, kenapa terlalu mahal?".

"Betul, tuan baru 1 malam, tetapi isteri tuan sudah 7 malam menyewa di sini", kata pekerja hotel kepada pelancong. Dengan perasaan malu, pelancong itu membayar menggunakan kad kreditnya.

kah .. kah .. kah ..




8:02 AM

Monday, November 8, 2010,

aduishh. camna nk wt nih.
holla. kowang nak ke kenal ngan dak niey.? firstly,name dya Ameer.Zakwan.tp kowang leyh panggil dya ameer, ewan, abang atau adeq. (pasan mude la plak.ngee) dya bawu berumo 14 taon. mude ag. tarikh lahir dya? 8 oct 1996. kewl kat SMK TUNGKU ABDUL RAHMAN. kat penang. dya tinggal kat penang je. (chayunk gile kat tanah airku ini.hehe) perangai plak.? dya sowang yang nakal, gila, sporting dan friendly. harap kowang selese berkawan nan dya. ermm. apew ag erk. dya chayunk gile kat family and kengkawan dya. hope kowang sudi berkawan ngan dya yang xse handsome and xsehowt kowang. (ayat jiwang .! haha) tue jerk kowt tentang budak niey. pape pown, conok dapat kenal ngan kowang,kayh.! klu dw prangai atau tingkah laku yg kowang xshuke, kowang tewos terang jerk, kayh.! klu trserempak kerk,tegur-tegur la erk. luv u girlz and boyz.! muahx.! (bukan selalu.hehe)

10:41 AM

videokeman mp3
Grenade – Bruno Mars Song Lyrics